Bästa akne behandling - Acne Behandlingar som verkligen fungerar

Vilka akne behandlingar fungerar egentligen? Det finns så många på marknaden, så många falska och överdrivna akne behandling recensioner flyter omkring, det är nästan omöjligt idag för att få en korrekt representation av en akne behandling. Men, det finns ingen mer anledning till oro, så länge du vet vad du letar efter. Acne företag gör skandalösa påståenden om vad deras akne produkter kan göra, när i själva verket sin akne krämer göra akne värre. I denna artikel kommer vi titta på hur du kan hitta en akne behandling som fungerar för dig, och hur man använder denna kunskap för att göra ett klokt akne behandling köp.

Akne behandlingar som fungerar att behandla akne genom rensning av porer, död på s. akne, och bromsar utsöndringen av talg. Genom att lösa alla tre av dessa problem, är det nästan säkert att du kan bli akne fri. Men att behandla akne är inte denna enkla - annars skulle vi alla vara akne fri. Inga akne behandling utför dessa tre steg perfekt. Vissa akne behandlingar unclog porer eller döda bakterier bättre än andra, men varje akne behandling har en viss typ av biverkning bör du vara medveten om. Vissa akne behandlingar behandla först akne, men de sluta fungera efter bara ett par veckor. Vissa akne behandlingar förvärra akne början, men långsamt förbättra huden. För att förstå hur akne produkter kommer att reagera med huden, måste du förstå vad din hud behöver.

Till exempel, om din hud är torr, du kommer att behöva hitta en acne behandling som inte torkar ut huden, torr hud leder till acne. Detta eliminerar över hälften av akne behandlingar som finns på marknaden, eftersom dessa akne behandlingar använder kemikalier som absorberar huden fukt. Om din hud utsöndrar för mycket olja, vill du förmodligen en acne behandling som torkar ut huden, eller till och med ännu bättre, en acne behandling som bromsar talgproduktion. Också, dina finnar ont - är de röda och svullna? Du behöver en acne behandling som dödar bakterier effektivt. Eller kanske du har massor av whiteheads och pormaskar. En bra syra som eliminerar extra döda hudceller på huden kommer att göra jobbet. Den typ av akne behandling du behöver är enbart baserad på vad din hud behöver. Tills du räkna ut just vilken behandling din hud behöver akne fri, du kommer att fortsätta att lida av akne. Vi diskuterar snabbt ett fåtal typer av populära kemikalier som används för att behandla akne.

En sådan kemikalie är bensoylperoxid. Denna kemikalie är en av de bästa i form av döda utanför s.-akne. Detta sker så effektivt, kan du överväga att ens köpa en flaska 10% bensoylperoxid och tillämpa den direkt på det drabbade området. Bensoylperoxid är främst för plats behandlingar, eftersom det torkar ut huden. Överanvändning av bensoylperoxid kommer att göra denna kemikalie värdelös och kommer även att orsaka ytterligare acne. Inga kemiska är perfekt för behandling av akne.

En annan kemikalie salicylsyra. Denna kemikalie är i nästan varenda akne behandling som idag finns på marknaden, eftersom det effektivt unclogs igentäppta porer. Detta är ett mycket viktigt steg i akne behandling processen. Genom att låta porerna att vara ren, kan talg åter strömma ut fritt, minskar din akne. Dock är salicylsyra nästan meningslös mot svår akne, och det fungerar inte för alla hudtyper.

Det finns många kemikalier, samt naturliga ingredienser, för närvarande används för behandling av akne. Det finns ingen patentlösning akne behandling, trots vad akne företag som hävda. Var noga med att göra ordentlig forskning på ingredienser för varje akne behandling och förstå hur akne behandling kommer att reagera med huden. Dessutom, akta er för hudirriterande! Hudirriterande, inklusive många rekommenderade hem rättsmedel, kan till en början hjälpa till att behandla akne, men det skadar huden, vilket orsakar ytterligare acne i framtiden. En vanlig hudirriterande är tandkräm. Tandkräm är stark nog att döda en del otäcka bakterier, och även om det dödar enskilda finnar snabbt, det skadar huden i processen. Många akne produkter är hudirriterande utan att tala om dig! Var noga med att läsa positiva recensioner av produkten innan du köper den.