Natural Acne Rättsmedel

Natural Acne Rättsmedel

1. Vitaminer
 1. Vitaminer kan hjälpa till på ett större sätt som akne åtgärda eftersom det är en av de naturliga akne rättsmedel. Vitaminer stärker din kropp och ditt immunsystem. Ett starkt immunförsvar är nödvändigt för att bekämpa utbrott av herpes. Men vad vitaminer kommer du ta?

2. Du kan vidta följande vitaminer:
 Niacin, vitamin A, vitamin E, zink.

3. Dessa vitaminer ska fattas på daglig basis. Rådgör med din läkare om vitaminer innan du börjar ta dem. Han kommer att ordinera den mängd eller dos som du behöver, efter att ha sett din ålder, kön, hälsa och behov.

2. Vikten av korrekt diet

1. Acne visas också på grund av matvanor. Kontrollera din mat vana först så som att ändra den. Identifiera problemet mat som stekt mat, snabbmat, fet mat, och stärkelserik mat.

2. Även ätande vanan att äta på oregelbundna tider kan orsaka akne. På grund av maten, kan du ha förstoppning, vilket är en annan orsak till akne. Så undviker alla sådana problem mat och äter på en vanlig tid.

3. Ät mer grönsaker och frukter.

4. I händelse av problem livsmedel kroppen inte kan eliminera mat och så försöker eliminera avfall genom huden. Detta är en annan orsak till akne, som kan vara helt stoppas genom att helt enkelt ändra maten vana.

3. Ta apelsin och citron för Natural Acne Remedy

 1. En orange kan göra underverk för din akne problem. Ta skal och slipa det och sedan blanda med vatten. Applicera lösningen på din akne-drabbade området. Denna blandning kommer att bidra till att minska akne problem.

2. Citronsaft är en annan underbar naturlig akne åtgärda. Citronsaft kan användas för att badda eller tvätta ansiktet.

4. Grönsaker och kryddor som akne åtgärda

 1. Rå vitlök används som ett naturligt botemedel för att bota akne. Gnid vitlök klistra på akne och du kommer se resultatet snart.

2. Ta en gurka och riv den. Applicera blandningen på ditt ansikte. Lämna det under en tid och sedan tvätta bort.

5. Te och tea tree olja som akne åtgärda

 1. Te är bra för dig som en naturlig akne åtgärda. Bara ha te flera gånger om dagen. Citron te, svart te, grönt te är till hjälp för att kontrollera hudfett och akne.

2. Du kan även göra te från andra örter som aloe och kardborre, skogsstjärna, maskros, ringblomma, rödklöver, vit ginseng, Sarsaparilla et cetera.

3. Tea tree olja har antiseptiska egenskaper bra för de bakterier som orsakar akne. Gör en lösning och använda den på din hud. Lösningen styrka kan variera från 5% till 15%.