Tvätta bort akne

Acne är mycket vanligt bland ungdomar. Flickor och pojkar i tonåren ställs inför problemet med akne. Acne ser ut som finnar och är ett övergående fenomen. Det är så vanligt att det anses vara en del av processen av att växa upp. Nästan varje kropp får akne i växande år. Trots försök att förhindra acne några få den för några månader, andra får det i några år.

Acne orsakas av hormonella förändringar som sker i tonåren. Generellt efter inresan i tjugoårsåldern man gör ansiktet inte detta problem längre, men i sällsynta fall kan det förekomma i tjugo-och trettiotalet också. Endast cirka 15 procent fall av akne är något allvarligt. I sådana fall konsultera en läkare kan hjälpa. Om man vill använda en del kräm eller salva det ska vara vattenbaserade än oljebaserad.

Vit-huvudet akne inte bör pressas eftersom det kan leda till infektioner i huden och i vissa fall lämnar ett permanent märke i ansiktet. I själva verket, akne fläckar har en cykel: de utvecklas, blir rödaktig och försvinna. Några av dem ändrar svart huvud och senare några av dem utvecklas till en cysta. Lämnas obevakad de gå bort utan att lämna spår. Inom några månader deras cykel är över.

Eftersom acne är en del av en naturlig process, kan vissa försiktighetsåtgärder förhindra dem att blossa upp våldsamt. För akne förebyggande följa några diet som enkla måltider utan en massa kött, ingen glass, inga drycker och ingen snabbmat. Tvätta ansiktet flera gånger om dagen och dricka åtta glas vatten dagligen. Det kommer att tvätta bort acne, men ta lite tid.